Welkom

Zet koers naar Aalsmeer, ervaar de Westeinder Plassen! Een oproep aan alle watersporters. Vaar eens richting Aalsmeer, vanouds bekend vanwege de grootste bloemenveiling ter wereld. Nu bezig zich op de kaart te zetten als een bruisend watersportdorp aan de rand van het grootste binnenwater van Nederland: De Westeinder Plassen. Lange tijd het best bewaarde geheim van de Randstad, favoriete plas van de wedstrijdzeilers. Een oase van rust, ingeklemd tussen de grote steden. Een afwisseling van ruim water en smalle slootjes. Een lange, gemarkeerde waterskibaan en een kanoroute.

De top van de wereldjachtbouw naast kleine reparatiewerfjes. Het middelpunt van de Hollandse Plassen. Kager Plassen en Braassemer Meer om de hoek. De Staande Mastroute naar Zeeland of IJsselmeer/Friesland voor de deur. De stadsgrachten van Amsterdam, Haarlem of Leiden per sloep in een dag te bevaren. Meer dan veertig jachthavens, waarbij u kunt kiezen voor full-service watersportcentra, intieme haventjes of actieve watersportverenigingen met eigen haven en clubgebouw. Een zeilschool en een windsurfclub. Watersportwinkels en zeilmakerijen. Zelfs een van de weinig nog overgebleven natuurzwembaden vindt u in Aalsmeer.

Maar er is meer: een gevarieerd winkelaanbod, verdeeld over enkele kleine winkelcentra, er zijn tennisbanen, sportvelden, het indoor sportcentrum The Beach, het Crown Plaza met theater en bioscoopvoorstellingen, er zijn kroegen en restaurants, al dan niet aan het water. Meerdere kunstenaars hebben in Aalsmeer hun atelier. Zet koers naar de Westeinder Plassen en ervaar Aalsmeer!

Het magazine is hier te downloaden


Als u vragen heeft kunt u die aan ons stellen:
Aalsmeer Westeinder Promotie