Jacht- en scheepswerf Gouwerok BV

Jacht- & scheepswerf Gouwerok B.V. (sinds 1851!) is gespecialiseerd in het bouwen van custom-built aluminium casco’s voor zeegaande motor- en zeiljachten. Voor veel zogenaamde “afbouwwerven” zijn wij een betrouwbare partner voor de bouw van de basis van een jacht.

Onze werf beschikt over twee hallen met een oppervlakte van ongeveer 2600 m2 waar wij casco’s kunnen bouwen met een lengte tussen de 17 en 70 meter.

Met behulp van een zeer gespecialiseerde werkvoorbereiding en ongeveer 25 vaste productiemedewerkers kunnen casco’s geleverd worden met een zeer hoog kwaliteitsniveau, dat volledig voldoet aan de wensen van de klant. Gebruikelijk worden de jachten gebouwd onder keur van classificatiebureaus als Lloyd’s en ABS.

Doordat Jacht- en Scheepswerf Gouwerok zich in de laatste dertig jaar heeft gespecialiseerd in cascobouw en alle aandacht en energie zijn gestoken in het ontwikkelen van een bouwproces waarbij het laswerk, de maatvoering, en de strakheid van de huidplaten optimaal zijn, kan een perfect product geleverd worden.

Contactgegevens
Dorpsstraat 111
1431 CC Aalsmeer
Telefoon +31(0)297 324 335
shipyard@gouwerok.nl
www.gouwerok.nl