Jachthaven De Oude Werf

De Oude Werf biedt u naast 28 ligplaatsen voor recreatiearken ruim 80 ligplaatsen voor boten van 4 tot 10 meter lengte. Er is een toiletgebouw met douches en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Voor kleine boten van havenklanten is er een trailerhelling. Met de kraan kunnen schepen tot maximaal 5 ton uit het water worden gehaald voor winterberging of onderhoudswerkzaamheden. Uw boot kan naar keuze overwinteren in de botenloods, op het parkeerterrein of in het water. Het spreekt voor zich dat werkzaamheden uitsluitend mogen worden verricht met het in acht nemen van de daarvoor geldende veiligheids- en milieubepalingen.

In de afgelopen jaren zijn de traditionele houten steigers vervangen door nieuwe steigers, vervaardigd uit milieuvriendelijk, gerecycled kunststof en voorzien van walstroom- en watertappunten. Bovendien hebben alle ligplaatsen een zijsteiger over de volle lengte: geen geklauter meer over het voordek, maar comfortabel aan boord stappen! Het kunststof steigerdek is bovendien altijd schoon en vrij van algen. Bij vochtig weer is er nauwelijks kans op uitglijden.

In 2012 is er een nieuwe kolomzwenkkraan geplaats, in combinatie met een goedgekeurde afspuitplaat waar de boten milieuvriendelijk kunnen worden schoongespoten. Het water word gezuiverd en de afvalstoffen opgevangen.
Zoals altijd al is gedaan zal er ook de komende jaren continue geïnvesteerd worden in het bedrijf. Niet omdat wij het modernste bedrijf willen zijn, maar wel om een prettige service te kunnen blijven aanbieden binnen alle wettelijke eisen.

Hoewel wij een professionele jachthaven zijn, die via contacten met professionele vakmensen het complete dienstenpakket voor de watersport kan aanbieden, is het voor ons een, weliswaar enigszins uit de hand gelopen, vrijetijdsbesteding, die wij professioneel uitvoeren. Als u kiest voor ‘De Oude Werf’, dan kiest u voor een jachthaven waar uw vrije tijd ook onze vrije tijd is.

Contactgegevens
Uiterweg 123-127
1431 AD Aalsmeer
Mobiel +31(0)6 5383 45 71
Mobiel +31(0)6 5159 80 60
info@deoudewerf.nl
www.deoudewerf.nl