Jachthaven Piet Huis

De Jachthaven aan de Uiterweg is gesitueerd aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Deze prachtig in het groen gelegen jachthaven biedt een ontspannende sfeer in een rustige omgeving. Wij bieden u mooie ligplaatsen met “private parking”, parkeren bij de boot. Zo de spullen vanuit de kofferbak in de boot! De toegang tot de Jachthaven wordt geregeld via een slagboom.

De persoonlijke service en kwaliteit die wij leveren zijn kenmerken van onze werkwijze. Wij bieden full service, compleet bootonderhoud in samenwerking met Assendelft Techniek.

Wij bieden u jaar rond de mogelijkheid de boot te stallen. Dat geeft voordelen in de aanloop van winter naar zomer en v.v.

We zijn een zelfstandige stalling, die waar nodig extra service biedt aan haar klanten in de vorm van aandacht, hulpmiddelen en technische assistentie.

Wij zijn niet bijzonder groot, maar ook niet klein. De mensen kennen elkaar nog.

Dit jaar hebben we nog een aantal mooie ligplaatsen vrij. In een box of langszij. Bij de loods of in het groen. Samen bespreken we graag wat uw wensen zijn. Wij bieden voldoende parkeergelegenheid, in veel gevallen een parkeerplaats bij de boot (“private parking). U kunt uw auto met de parkeerkaart in de overdekte loods parkeren. Eventuele visite kan buiten parkeren onder uw begeleiding. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon.

Het kantoor onder het woonhuis met de besprekingsruimte biedt de mogelijkheid om met ons van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Mocht u interesse hebben, dan nodigen wij graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij vinden het fijn om nieuwe potentiële klanten eerst te ontmoeten en wegwijs te maken op onze jachthaven.

Met watersportieve groet,
Piet en Elsbeth Huis

Contactgegevens
Uiterweg 134
1431 AS Aalsmeer
Telefoon +31(0)297 367 477
Mobiel +31(0)6 5368 12 24
info@piethuisjachthaven.nl
www.piethuisjachthaven.nl