Jachthavenbedrijf Persoon

Persoon Jachthavenbedrijf, gesitueerd aan de Uiterweg 235 in Aalsmeer, heeft een gezellige jachthaven met circa 100 ligplaatsen voor boten tot maximaal 14 meter. De jachthaven is gelegen aan de “Kleine Poel” die direct toegang geeft tot de Westeinderplassen.

De Westeinderplassen vormen een prachtig natuur gebied voor watersport liefhebbers.

Persoon Jachthavenbedrijf heeft als doelstelling het zodanig voorzien in de behoefte van klanten ten aanzien van ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparatie boten en motoren, dat klanten er voor zullen kiezen om jaarlijks gebruik te blijven maken van de mogelijkheden die het bedrijf biedt.

Behalve diverse verbeteringen en infrastructurele werkzaamheden is er in 2004 een nieuwe kraan geplaatst met een capaciteit van 4 ton. Voor de winterstalling is een hydraulische botenwagen aangeschaft en bokken met stempels om de boten op te plaatsen en te vervoeren. Ook is de afspuitinrichting vernieuwd en voldoet aan alle daaraan gestelde milieueisen. In 2005 is de bouw gerealiseerd van de nieuwe werkplaats annex winteropslag voor een aantal boten.

Contactgegevens
Uiterweg 235
1431 AG Aalsmeer
Telefoon +31(0)297 324 338
Mobiel +31(0)6 54355 363
info@jachthavenpersoon.nl
www.jachthavenpersoon.nl