Jachtwerf van der Zwaard

Onze jachthaven bestaat sinds 1985 en bevindt zich direct aan de Westeinderplassen te Aalsmeer van waaruit u vervolgens binnen korte tijd op het Braasemmermeer, Kagerplassen of de Nieuwe Meer bij Amsterdam bent.

Botenlift tot 25 ton
Onze jachthaven beschikt over een botenlift, wij hellingen schepen tot maximaal tot 25 ton.

Zomer- en winterstalling
U kunt bij ons terecht voor zowel zomer- als winterstalling. Onze kleine, maar gezellige haven beschikt over 50 ligplaatsen voor kleine en grote boten. Tevens zijn er nette sanitairvoorzieningen aanwezig. Voor de winterstalling beschikken wij over ca. 3000 m2 loods en een aantal plekken op de wal. U kunt in de winter diverse klussen aan uw boot te laten uitvoeren door ons, zoals antifoulingwerk, maar als u zelf aan uw boot wilt klussen is dat ook mogelijk.

Zelf klussen
U kunt bij vanaf half april tot en met half september ook bij ons terecht om aan uw boot te klussen, dit is zeer gunstig voor mensen die geen behoefte hebben om een half jaar binnen te staan in de winter, tevens scheelt dit behoorlijk in stallingskosten, afhankelijk van de tijd die u nodig heeft.

Antifoulingwerk
Antifouling is een onderwaterverf en beschermt uw schip tegen aangroei van o.a. algen en mossels. Het is verstandig om minimaal 1 keer in de twee jaar uw onderwaterschip te (laten) voorzien van een nieuwe laag antifouling. Wilt u dit door ons laten doen, dan kun u via de e-mail een offerte opvragen.

Contactgegevens
Uiterweg 363
1431 AK Aalsmeer
Telefoon +31(0)297 325 008
Mobiel +31(0)6 4604 14 82
vdzwaard@zonnet.nl
www.vdzwaardjachtwerf.nl