De spreiding van echte technische expertise bij de medewerkers is de kracht van dit bedrijf. Eigenaar Mark Koopmans heeft in zijn werkplaats de beschikking over professionele, maar zeker ook enthousiaste krachten. Hun technische kennis en passie voor de watersport maken voor u als booteigenaar het verschil. Voor ieder technisch vraagstuk vinden zij wel een oplossing. Hun motto is: altijd voorloper willen zijn op het gebied van technisch motoronderhoud. Creatief en innovatief.

Technische expertise voor scheeps dieselmotoren en electrisch varen.

Door meer dan 25 jaar ervaring houdt Koopmans Yachtservice uw boot in perfecte conditie te houden. Zij zijn gespecialiseerd in Vetus- dieselmotoren en het totale technisch onderhoud voor complete motor refits, reparaties en onderhoudsbeurten. De kennis van diesel scheepsmotoren benuttten zij ook voor technische expertise in de groeimarkt van Electro varen. Door de samenwerking met onder andere Waterworld kunnen zij uw huidige dieselmotor omzetten naar volledig elektrische versie of een hybride versie. Zij onderschrijven het belang van duurzaam varen en investeren de komend jaren in technische know how om voorloper te worden in de transitie van diesel naar electro.

Winterstalling van uw boot en winterklaar maken seizoen.

Tijdens de winterstaling maken zij uw vaartuig winterklaar. De motor en vorstgevoelige  systemen beveiligen zij tegen mogelijke kou. Schoonmaken, poetsen, antifouling verzorgen zij voor u met milieuvriendelijke producten. Uw boot zal bij de start van het vaarseizoen weer in topconditie zijn!

In- en verkoop moeilijk verkrijgbare bootonderdelen

Op het onderdelen platform vindt u alle moeilijk te verkrijgen onderdelen voor uw binnen- en buitenboordmotor. Ze beschikken over een groot netwerk van toeleveranciers. Tevens dealer van Wilco accu’s, Jabsco, Flexball en leverancier van o.a. Vetus en Suzuki motoren, Pythondrive, PRM en Velvet Drive