Rekreatiepark Aalsmeer

Rekreatiepark Aalsmeer is al vanaf de jaren ’60 een begrip in Aalsmeer en omgeving. Het was één van de eerste jachthavens in de regio en is zoals de naam al doet vermoeden, meer dan een jachthaven alleen.

Wij zijn een jachthaven met vele mogelijkheden voor wat betreft een ligplaats, want of u nu op zoek bent naar een box, een ligplaats langszij, een jollensteiger, berging voor uw boot in de winterstalling, of tussentijds hellingwerk, wij bieden het allemaal.

Een van meest bijzondere ligplaatsen die wij bieden zijn ligplaatsen met een eigen recreatielandje. Deze landjes zijn een weelde voor iedere watersporter met een boot, maar ook als u geen boot in bezit heeft is het heerlijk om een landje te huren om op te recreëren.

Het Rekreatiepark kenmerkt zich door de prachtige groenvoorzieningen en hier kan je nog echt genieten van de rust en de ruimte. De nette en goed onderhouden uitstraling van onze jachthaven geeft iedere watersporter een echt vakantie gevoel.

Maar ook als u een heerlijke plaats zoekt om te overnachten met uw tent bent u bij ons aan het goede adres. We hebben prachtige plaatsen van zo’n (100/130m2) die allemaal afgescheiden zijn middels hagen en waar u lekker kunt genieten met wat privacy.

Voor de recreanten die liever niet zelf een tent meenemen, maar wel willen overnachten hebben wij twee trekkershutten in de verhuur, die beide geschikt zijn voor 4 personen. Dus zeer geschikt als u bijvoorbeeld op doorreis bent op de fiets, of als u een boot hebt waar u niet op kunt overnachten.

Voor de mensen die eens echt iets anders willen hebben wij ook twee bijzondere Tipitenten staan. Dus heeft u altijd al eens het echte Indianen gevoel willen beleven, grijp dan nu uw kans en boek een Tipitent!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Onze jachthaven/camping ligt aan de Westeinderplassen (onder de rook van Amsterdam), midden in de natuur en weg van alle drukte, dus een beter aankomst- of vertrekpunt voor uw vaar of fietstochten is nauwelijks denkbaar!

Contactgegevens
Uiterweg 214, 303, 317
1431 AJ Aalsmeer
+31(0)297 322 113
+31(0)6 543 057 22
info@rekreatieparkaalsmeer.nl
www.rekreatieparkaalsmeer.nl