Toerisme & Recreatie

Welkom in waterrijk Aalsmeer

Op tien minuten afstand van Amsterdam ligt het grootste binnenwater van Nederland met een schat aan verborgen eilandjes en sloten. De Westeinderplassen zijn een prachtig natuurgebied. Een paradijs voor watersporters maar ook een plek om even los te komen van de hectiek van de dag en op te gaan in de rust van de natuur.
Op de Westeinderplassen gaat er een wereld voor u open. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Met ruim zestig jachthavens en meerdere bootverhuurlocaties is er ruimte voor iedereen om volop te genieten van dit gevarieerde watergebied. Maar ook voor recreanten rond het water is er genoeg te doen. Van ontspannen rondvaarttochten en relaxt ‘suppen’ tot lekker ‘chillen’ op het Surfeiland. En na een dag op het water is het goed toeven op een van de vele terrassen aan het water.

Er is altijd wat te doen in Aalsmeer. Leuke, inspirerende en verrassende activiteiten voor jong en oud. Onze agenda staat het hele jaar vol met evenementen voor zowel de watersporter en Рrecreant -als de liefhebber van natuur, muziek, kunst en cultuur.

Wilt u meer weten wat Aalsmeer allemaal te bieden heeft, kijk dan in het tabloid over activiteiten op de wal of op www.visitaalsmeer.nl.