WSV Nieuwe Meer

De haven van WV Nieuwe Meer biedt een gastvrij onderkomen aan passanten die de Westeinder Plas bezoeken. Zowel watersporters die de Westeinder Plas kiezen als hun vakantiebestemming als ook de watersporters die via de Staande Mastroute op doorreis zijn, maken regelmatig gebruik van een ligplaats bij WV Nieuwe Meer en de faciliteiten die de vereniging te bieden heeft.

De haven ligt in de beschutte hoek van de Kleine Poel en vormt een prachtige uitvalsbasis om een langere tijd in het Groene Hart en op de Hollandse Plassen van de watersport te genieten. Alle steigers zijn voorzien van Wifi, water- en elektriciteitsaansluitingen. Uiteraard zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Ook is er een vuilwaterpompinstallatie.

Ook in veiligheid op de haven is door de vereniging geïnvesteerd. In de hal van het clubgebouw is een AED aanwezig. Daarnaast zijn voldoende reddingsboeien en brandblussers aanwezig en zijn op alle steigers voldoende trappen aangebracht. De havenmeester is in het seizoen elke dag tot in de avond aanwezig en kan u bijstand verlenen.

Naast een fraai en zonnig terras is er voor de passanten een gezellig clubhuis met een bar en een restaurant waar u à la carte kunt eten. Voor de jeugd is er een aparte hoek in het clubhuis en achter het terras is een kinderspeelplek. Vaar vanaf de haven met ons traditionele kettingpontje naar de Kolendam aan de overkant en binnen loopafstand vindt u in het centrum van Aalsmeer o.a. de warme bakker, de supermarkt, banken en de post.

Contactgegevens
Stommeerweg 2
1431 EW Aalsmeer
Telefoon +31(0)297 324 589
Mobiel +31(0)6 2762 19 98
info@wvnieuwemeer.nl
www.wvnieuwemeer.nl